If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колеги този малък ,но много красив тунинг ми го направиха в един сервиз в Овча Купел(срещу НБУ) за скромните 150лв. Фаровете, бъбрека и 2-те решетчици тел. на майстора е 0888294034 Велислав. А забравих да кажа, че става за 1 ден
Колега станало е интересно, освен бъбрека и фаровете на двете лайсни отстрани на сърцето правено ли е нещо, дай снимка преди и сега на колата!
Иначе малко скъпо ти в взел за тези неща.
Колега станало е интересно, освен бъбрека и фаровете на двете лайсни отстрани на сърцето правено ли е нещо, дай снимка преди и сега на колата!
Това и сам можеш да си го направиш , ако имаш желание. .
ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Не рaзочaровaйте колегaтa с тия коментaри. Пaрите ги е дaл вече тaкa че кaквото и дa кaжете нищо нямa дa се промени, a колкото до него другия път питaй във форумa преди дa прaвиш тaкивa глезотийки винaги ще се нaмери кой дa помогне
Не рaзочaровaйте колегaтa с тия коментaри. Пaрите ги е дaл вече тaкa че кaквото и дa кaжете нищо нямa дa се промени, a колкото до него другия път питaй във форумa преди дa прaвиш тaкивa глезотийки винaги ще се нaмери кой дa помогне
Мерси колега ама го замислях от одавна много яко изглежда, можех и сам ама не ми остава се време и затова така 150лв. ще кача осще снимки
Е какво го подбрахте сега колегата?
То много неща можеш да си ги направиш сам, ама ако нямаш време, желание, инструменти и т.н. си плащаш на някой дето има необходимото.
Важното е да си доволен от резултата и да не съжаляваш за парите дето си платил.
Е какво го подбрахте сега колегата?
То много неща можеш да си ги направиш сам, ама ако нямаш време, желание, инструменти и т.н. си плащаш на някой дето има необходимото.
Важното е да си доволен от резултата и да не съжаляваш за парите дето си платил.
Не аз неказвам нещо лошо,но ми стана тъпо че е попаднал на поредния обирджия..
Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
Mercedes Benz A170 CDI FL '01
Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08
Ето колега още малко снимки да освен бъбрека и фаровете и малко са пипнати и решетките и е останала малка лента сиво иначе е черно от горната сртана
Comment